Veilige opslagruimte huren

U wilt uw kostbaarheden niet zo maar opslaan. Een veilige opslag box is een must voor al onze huurders. Finishbox biedt een veilige opslag box voor een voordelig tarief.

De ruimten binnen de Finish Box locaties worden meervoudig beveiligd. Niet alleen zijn de units voorzien van sloten maar ook is er een medewerker aanwezig gedurende een groot aantal uren per dag en is de ruimte totaal beveiligd met een doorlopende camera en videosysteem. Daarnaast is het niet mogelijk om na kantoortijden zonder pas met pin-code binnen te komen.

Hoe kunt u een veilige opslag box bij ons huren?

Op onze website staat een link naar ‘offerteaanvraag' die kan u invullen, maar wij zijn ook telefonisch bereikbaar. Wij adviseren u graag in de oppervlakte die u nodig heeft voor uw veilige opslag box.
Bij ons advies kunnen we u ook direct vertellen of uw gewenste box beschikbaar is of wanneer deze beschikbaar kan zijn.

U bent ook welkom om de opslag box eerst te bekijken!

U bezoekt de Finish Box vestiging tijdens de openingstijden van de receptie en maakt kennis met de unitmanager. Zo kunt u de veilige opslag box zelf zien. U ontvangt de nodige informatie over de verhuurmogelijkheden, de contracten en de tarieven en de unitmanager neemt u mee voor een rondleiding door het pand en toont u de verschillende boxen.

Voor het verhuizen van uw goederen naar onze box, hebben wij een gratis verhuisbus tot uw beschikking. Vraag wel even naar de voorwaarden!

Finishbox staat voor:

  • Voordelige tarieven voor uw box
  • Uw opslag box wordt optimaal beveiligd
  • Zowel op de weg, als binnen is uw box goed bereikbaar
  • Uw veilige opslag box is 7 dagen per week en 17 uur per dag toegankelijk
  • Uw box wordt schoon opgeleverd bij aanvang huur
  • Gratis gebruik van onze verhuisbus* (vraag naar de voorwaarden)

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan via de volgende link:  offerte veilige opslagruimte huren