Veel gestelde vragen

Mocht u een klacht hebben, stap er dan direct mee naar de receptie. U zult aangenaam verrast zijn over de snelheid waarmee men u van dienst is. Uw (ruimte) problemen worden zo spoedig mogelijk opgelost.

Natuurlijk, als het om in- of overpakken gaat kunt u dat in een Finish Box doen. Onder één voorwaarde, u mag geen machinale handelingen verrichten, omdat de verzekering dit niet toestaat.

Finish Box is lid van de Self Storage Association UK-Europe. Dit is een internationale vakvereniging van Self-Storage ondernemers. Er worden hoge eisen gesteld aan het lidmaatschap.

Zoals in het huurcontract staat vermeld, moet u uiterlijk 14 dagen van tevoren de huur opzeggen. Wilt u dus bijvoorbeeld per 27 maart opzeggen, dan moet uiterlijk 13 maart de opzeggingsbrief door Finish Box ontvangen zijn. Natuurlijk houdt Finish Box er rekening mee, dat u niet de volledige maand huurt. In dit geval zou u 27/31 van de huur verschuldigd zijn.

Speciaal voor de druk bezette ondernemers biedt Finish Box een unieke service. Als een zogenaamde 'sleutelverklaring' tekent, dan nemen wij al uw goederen aan die voor uw Finish Box bestemd zijn. Dat scheelt u heel veel tijd. Zo wordt u Finishbox een perfect functionerend magazijn en distributiecentrum. Aan de receptie informeren de medewerkers u graag over de bijzonderheden van deze service.

Finishbox voldoet aan de hoogste brand- en inbraakeisen die door de verzekeringsmaatschappijen gesteld worden. De goederen die in uw unit zijn opgeslagen worden daarom veelal gedekt door uw eigen inboedelverzekering. Echter wij raden u aan om de kleine lettertjes van uw polis hierop na te lezen of contact op te nemen met uw verzekeringsadviseur.

Finish Box is een Drive-in Opslag. U rijdt met uw personen- en bestelauto gewoon naar binnen. Laden en lossen doet u overdekt. Dus droog!

Uw spullen zijn bij Finishbox echt in goede handen. Alle boxen worden verwarmd en zijn gegarandeerd droog. Vocht krijgt bij Finish Box geen kans.

Maakt u zich vooral geen zorgen. Behalve de 24 uur videobewaking beschikt elke box over een stevig slot. Slechts met een sleutel en een geheime pincode is uw unit te openen. Ook 's nachts wordt het gebouw van Finish Box goed bewaakt. Kortom, met Finish Box zijn uw spullen waarschijnlijk veiliger opgeborgen dan bij u thuis.

Elke dag van 06.00 - 23.00 uur, zeven dagen per week. Dus ook in het weekend. Bij Finish Box kunt u 17 uur per dag terecht. Het kantoor is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

U krijgt maandelijks de huurnota. De manier van betalen bepaalt u zelf. Het betalen kan per automatische opdracht, per kas of d.m.v. een bank/giro overschrijving. Ook pinnen bij de vestiging behoort tot de mogelijkheden.

Finishbox verhuurt in alle soorten en maten. U kunt bij ons al terecht voor een Finish Box vanaf 1 m2. De gemiddelde box is circa 16 m³. En voor de echt grote partijen zijn er speciale boxen te realiseren. De mogelijkheden en indeling kunt u bij Prijzen en ruimte bekijken